Curriculum Vitae

Kompetencer: e-business, nye medier, konceptdesign, oplevelsesdesign, interaktionsdesign, forretningsudvikling, produktudvikling og ledelse.

Innovationschef og partner i Cleardrive A/S
Februar 2011+
Med et mål om at revolutionere mobiliteten i verdens storbyer har vi etableret Cleardrive. Cleardrive er et projektudviklingsselskab, hvor vi har fokus på nye mobilitetskoncepter, som bidrage til at reducere trængsel og miljøpåvirkning, samt forbedre borgernes mobilitet. Vi fokuserer i høj grad på smart mobilitet og collaborative consumption – altså at anvende fælles ressourcer på en mere effektiv, budgetvenlig og bekvem måde. Prøv evt. en prototype af en af vores projekter på grønne-delebiler.dk. I 2012 vil vi offentliggøre en unik mobilitetsservice i København, som både henvender sig til cyklister, kollektive pendlere, bilister og erhvervsdrivende. Stay tuned…

Bonnier Publishing Program
December 2008 +
Sammen med 20 andre ledere fra Bonnier koncernen er jeg blevet inviteret til at deltage i “Bonnier Publishing Program” på Bonnier Media University. Programmet, som afholdes i Stockholm, Helsinki og USA over de næste 6 måneder, er koncentreret om intrapreneurship, leadership og innovation indenfor digital publicering.

Interaktiv Chef hos Benjamin Media (Internetchef/onlinechef)
December 2005 +
I min nuværende position er jeg sammen med mit team ansvarlig for interaktive medier hos mediehuset Benjamin Media. Benjamin Media udgiver livsstilsmedier i Skandinavien, herunder M!, Woman, FHM, Bilmagasinet, Vmax, Costume, COSMOPOLITAN og mange flere. Mit job består i konstant at udvikle online forretningen som et strategisk ben i virksomheden, som indtil videre udelukkende har fokuseret på kernemediet – magasinet. Min afdeling varetager forretningen, kundeoplevelsen, udviklingen og driften ifm. virksomhedens web- og mobilmedier, samt online kundeservice, online loyalitetsaktiviteter og markedsføring af egne produkter. Se min præsentation af Benjamin Interactive på New Media Days 2007 (20 min.)

Vinder af e-handelsprisen 2006 med TDC Musik
Marts 2006
Dommernes motivation for at vælge TDC Musik til e-handelsprisen 2006: “Stor og smidig netbutik. Tdcmusik.dk har nappet betydelige andele i et vækstmarked. Brugervenlig, lovlig og sikker adgang til varierede produkter – og et skarpt og kærligt øje til danske kunstnere og musikmiljø”. Læs mere om e-handelsprisen

Certificeret projektleder
Februar 2006
Som afslutning på en længere kursusrække bestod jeg den internationale projektleder certificering IPMA niveau D (International Project Management Association)

Produktchef hos TDC Musik
Oktober 2004 – November 2005
Hos TDC Musik havde jeg projektansvaret, hvor jeg bl.a. gennemførte den overordnede og detaljerede projektledelse, samt konceptudvikling, løsningsspecifikation og business case. Disipliner i projektet omfattede udvikling af umodent internet- og mobilteknologi, umodne forretningsmodeller, multible billing systemer, outsourcning, personalisering, brugervenlighed og salgsoptimering, integration med bl.a. DR Netradio, Coco Cola og McDonalds’ kampagneplatforme, TDC Mobil, Microsoft Mediaplayer og flere data warehouses.

Graduate i TDC A/S (Management Trainee)
Oktober 2002 – September 2004
Jeg deltog i et 2 årigt program for kommende ledere i TDC koncernen. Udover et løbende uddannelsesprogram var jeg placeret i 3 afdelinger á 8 måneder. To af mine turnusperioder var i afdelinger der udviklede nye medie- og internetplatforme. I denne sammenhæng var jeg blandt andet med til at etablere Danmarks første mobilportal for TDC Mobil (Fly) og Danmarks første tjeneste til download af musik for TDC Totalløsninger (TDC Musik, nu kendt som TDC Play). Min sidste turnus brugte jeg til at udvikle min ledererfaring og komme tættere på kunderne ved at blive teamleder for 30 telemarketings sælgere.

Cand.it studium på IT-universitetet i København
Februar 2000 – September 2002
I min studietid på IT-universitetet var jeg meget interesseret i kombinationen af forretning, teknik og brugeradfærd. Mit speciale udarbejdede jeg i samarbejde med Nykredit/Nybolig. Specialet omhandlede, hvorledes man kan profilere besøgende på en virksomheds webside ud fra observeret adfærd og tage aktion på disse adfærdsdata i organsationen eller via personalisering af brugeroplevelsen.

Exchange student, University of Queensland, Australien
Juli 1999 – Februar 2000
Som en del af mit ingeniørstudie studerede jeg et semester på University of Queensland i Australien. Studieopholdet var koncentreret om de bløde værdier i produktudvikling og jeg gennemførte blandt andet et kursus i psykologi og et projekt om usability. Sidst, men ikke mindst, stiftede jeg bekendtskab med “Rocket science” i faget Space Engineering.

Civilingeniørstudium på DTU (Produktudvikling)
September 1996 – Januar 2000
På DTU koncentrerede jeg mig om integreret produktudvikling, innovation og systematisk ide generering med speciel interesse for de bløde ingeniør værdier. Jeg fik i denne sammenhæng interesse for brugervenlighed og industriel design, samt tilegnede mig masser af viden om centrale ingeniørdicipliner, såsom LEAN produktion, design for manufacturing, systematik og effektivitet. Tankegangen for disse disciplner har været uundværlige for mig i andre områder.

Udvalgte lederkurser:
Oktober 2007: Den svære samtale (Intern)
Juni 2007: Tidsstyring (envision)
Marts 2007: Medarbejdermotivation og Myers Briggs type indikation (Intern)
Oktober 2006: Forhandlingsteknik og købmandsskab (Intern)
Juli: 2004: Forhandlingsteknik (learn2lead)
Marts 2004: Coaching (learn2lead)
Januar 2004: Præsentationsteknik (Dieu)
Juni 2003: Projektstyring (learn2lead)
April 2003: Personlig gennemslagskraft (learn2lead)
2002-2003: Personlig udvikling I+II+III (Quadrant Coaching)

Udvalgte seminarer og konferencer:
Marts 08: MIX08 – The next web now, Las Vegas, USA
Oktober 2005: Popkomm, Berlin, Tyskland
Marts 2005: Making it personal, FDIH
Januar 2005: Midemnet, Cannes, Frankrig
Oktober 2004: Popkomm, Berlin, Tyskland
Juli 2004: Jupiter Plug.IN Conference & Expo, New York, USA

Studiejobs
Videre har jeg i min studietid haft kortere og længere ansættelser hos MediaCom Interactive, Component Software, IT-universitetet i København og Scandinavia Online (sol.dk).

Længere udlandsrejser
Udover mit 8 måneder lange studieophold i Australien, har jeg rejst i østen i næsten to år før jeg begyndte at studere. Denne rejse bragte mig til Israel, Jordan, Iran, Pakistan, Indien, Nepal, Egypten, Thailand, Cyperen, Grækenland, Tyrkiet, Singapore og indonesien.